Újabb top sztárnak jár le hamarosan szerződése a WWE-vel

Úgy tűnik az előző talent relationship management vezető tényleg nem végezte jól a dolgát.

Kevin Owens a Metronak adott interjút az Európai turné alatt ahol kijelentette, hogy már csak 9 hónap van a szerződéséből hátra. Azt is egyértelművé tette, hogy nem szándékozik távozni. Owens saját szavai:

"Valóban nem veszek semmit sem magától értetődőnek. Még kilenc hónapom van a szerződésemből, és nem tudom, mi történhet. Ez csak az élet. Ha valamit megtanultam az elmúlt néhány évben, az az, hogy semmi sem garantált. Ezt nagyon sajnálatos események árán tanultam meg, elvesztettünk annyi jó embert, ami sosem volt várható. Ez csak egy példa arra, hogy semmit sem veszek magától értetődőnek, ahogy most már rá nézek a dolgokra. Ez tíz éve az otthonom, és ez túlmutat a öltözőn. Vannak nagyon, nagyon, nagyon különleges emberek, akik a színfalak mögött dolgoznak, akikkel nagyon közel kerültem, és igazán nem tudom elképzelni, hogy ne lássam őket az életem részeként" - mondta Owens.

A WWE sem valószínű, hogy elengedné hiszen KO abszolút Triple H srác. Az egyike az első igazolásainak akire már az NXT-ben is kiemelkedően számított.

Previous
Previous

King & Queen of the ring frissítés

Next
Next

Mi a helyzet Drew McIntyre  könyöksérülésével?