Jon Moxley továbbra is szerződés nélkül dolgozik az NJPW-nél.

Mox a Japánban történő szerepléséről beszélt egy interjúban.

A NJPW mostani világbajnoka Japánnal és a NJPW kapcsolatos élményeiről beszélt a Sports Illustrated-del készült interjújában:

„Amikor először Japánba érkeztem, azt akartam, hogy megérthessem és élvezzem, hogy a részese lehetek. Ez lehetővé tette számomra, hogy tanuljak és fejlődjek. Nem úgy jöttem ide, hogy azt mondtam volna, „Ezt csinálom, és így csináljuk.” Mindenkitől, akivel összecsaptam, tanultam valamit. Nagyon sokat tudtam fejlődni a New Japan-nél töltött időszakomban. Ez kölcsönösen előnyös kapcsolat. Ők megértenek engem, én  pedig megértem őket. Az első megállapodásom velük hat hónapra szólt. Jól működött, ezért folytattuk. Most pedig kézfogás alapon dolgozunk együtt.”

Arról hogy milyen IWGP világbajnoknak lenne a kővetkezőket mondta:

„Az összes hosszú repülőút, az összes sérülés, mindez eltűnt abban a pillanatban. Még mindig így érzem magam. A profi birkózásban sok döntés kívül esik a te kontrollodon, de most ez az én a lehetőségem. Lehet, hogy sosem kapok újabbat. Ráadásul most már apa vagyok. Eleinte nem tűnt olyan reálisnak. Nem is volt cél. Egyszerűen csak élveztem minden pillanatot Japánban. Imádok ott lenni, ott edzeni és ott birkózni. Az egészben csak a birkózásra koncentrálok. Ennyi. Tehát ez egy olyan hozzáállás, amely lehetővé teszi számomra, hogy fejlődjek, mint profi birkózó. Ez mind a profi birkózás üldözéséről szól. Én vagyok az első ember, aki mind a három – WWE, AEW és IWGP – címet birtokolja. Olyan alázatosnak érzem magam, hogy ebbe a pozícióba kerültem. Más világ az IWGP cím, ez egy egyszer az életben adódó lehetőség. Tehát le fogom rohanni azt a kurva kastélyt.”

Previous
Previous

A 2024-es Draft szabályai és az elérhető birkózók

Next
Next

Jimmy Uso is sérüléssel küzd.