Tony Khan nem visszakozik a kijelentései kapcsán

Újabb nap, újabb Tony interjú és tovább folytatódik az ámokfutás.

Tony az NFL draft kapcsán hasonlította a WWE-t egy gonosz birodalomhoz, sőt Harvey Weinstein-hez is (a szexuális zaklatásért és nemi erőszakért elítélt hollywoodi producer). Ezen kijelentései kapcsán a közösségi média felkapta a klipet és különböző platformokon több millió megtekintést produkált. Viszont cégen belül és a WWE-ben, a birkózók között sem aratott sikert a kijelentés. Tonyt úgy tűnik ez nem érdekli, hiszen a TMZ-nek a következőt nyilatkozta a kijelentés kapcsán:

„Úgy gondolom, rengeteg publicitást hozott az AEW-nak. És úgy gondolom fontos megjegyezni, hogy az AEW a legjobb pankrációs cég a világon több tekintetben is. Úgy gondolom nálunk vannak a legjobb birkózók, a legjobb meccsek és mi rakjuk le az asztalra a legjobb műsorokat is. És úgy gondolom az év legjobb PPV eseményei is a két legjobb AEW esemény (Revolution és Dynasty).”

Úgy tűnik Tony-nak nem sikerült felmérnie azt, hogy az ilyen kommentek nem, hogy plusz nézőket hoznának, hanem még komolyan ártanak is a cég reputációjának.

Previous
Previous

Erick Rowan aláírt a WWE-hez?

Next
Next

Lejáró szerződésű birkózót draftolt a RAW!