Várható-e még több új Bloodline tag?

A WWE érdeklődhet még pár potenciális Bloodline családtag iránt.

Az április 12-ei Smackdown-on Tama Tonga megejtette rég várt debütálását a WWE-nél és csatlakozott a Bloodline-hoz. Azonban még így is marad pár jelölt a szabadügynök piacon, akik potenciális tagok lehetnek.

Tanga Loa

A legkézenfekvőbb jelölt Tanga Loa. Ő jelenleg a NJPW birkózója, azonban a szerződése Júniusban lejár. A WWE ő iránta is érdeklődött már korábban csak a cég eladását követő igazolási tilalom pontot tett az érdeklődés végére. A találgatások most felerősödtek, hogy a testvére megérkezett.

 

Hikuleo

Hikuleo Tama Tonga és Tanga Loa testvére, a Team 3d akadémián képezték. 2016 óta a NJPW birkózója, ahol a Bullet Club tagja volt 2022-ig majd csatlakozott testvéreihez a Guerillas of Destiny csapatához. Többször felbukkant az AEW műsorain is, illetve az Impact Wrestlingnél is többször feltűnt.

 

Jacob Fatu

Sam Fatu fia az Uso-k és Roman Reigns unokatestvére. Jelenleg szabadügynök. Az MLW korábbi világbajnoka, amely szervezetet februárban hagyta ott. Azóta folyamatosak a találgatások középpontjában áll, hogy mikor érkezik meg a WWE-be. Eddig ezeket a találgatásokat fenntartásokkal kellett kezelni, mivel egyes WWE-ben belüli források szerint Jacob priusza (18 évesen bebörtönözték rablás miatt) gátat vethet az üzletnek. Azonban Április 7-én a Fightful Select és  PWInsider is lehozta, hogy leigazolta őt a WWE-t.

 

Zilla Fatu

Umaga fia jelenleg Booker T szervezetében és a GCW-ban pallérozódik, így ugyanazt az utat járja be, mint az Uso ikrek. Hihetetlenül fiatal hiszen még csak 24 éves és most kevesebb mint egy éve debütált, hiszen az első mérkőzésére 2023. Július 15-én került sor. Nem lennénk meglepve, ha rövid időn belül a WWE Performance Centerében találná magát.

 

Lance Anoa'i

Talán neki van a legkevesebb esélye a WWE-s pályafutásra, hiszen már többször is megpróbálta. 2015-ben, 2017-ben és 2019-ben is vett részt tryouton. A 2019-es próbálkozás alkalmával még a RAW-n is részt vehetett egy Shane McMahon elleni mérkőzésen. Jelenleg túl van egy japán turnén a Pro Wrestling NOAH-val és különböző amerikai indyknél lép fel a keleti parton.

Previous
Previous

Mi történt a Raw-n? (2024.04.15)

Next
Next

Mi várható az idei WWE Draft-on?