Cody Rhodes gondolatai Roman Reigns-ről

Cody a Sports Illustrated podcastjében járt, ahol Jimmy Traina Roman Reings-ről kérdezte.

Az amerikai rémálom nem győzte dicsérni a Wrestlemania ellenfelét. Félig shoot-ban, félig kayfabe-ben válaszolva a kérdésekre:

"Mondanék valamit. Amikor valami olyan különleges és epikus történik, és most kifejezetten az ő bajnoki futásáról beszélek, nem pedig arról, amit én tettem," mondta Cody Rhodes. "Amikor megváltoztatod egy vállalat környezetét, amikor segítesz jobbá válni a körülötted lévő birkózóknak, amikor az egész cég számára emeled a színvonalat, ahogy azt Roman tette, az valami történelmi. Ez volt a kilencedik fő eseménye WrestleManian, igazán szerencsésnek mondhatom magam, hogy részese lehettem. A legfurcsább módon nem osztottunk meg egy pillanatot sem a meccs után. Nem volt sehol, amikor visszatértem a Gorilla-ba. Várom, hogy amikor valóban eljön az az idő, és találkozhatunk egymással. De így is, egyfajta kötelék van közte és köztem az által, hogy meg kellett vívnunk ezeket a csatákat."

Azt viszont tudjuk, hogy a mérkőzés előtt Cody megajándékozta Romant, Seth-et és The Rock-ot egy egyedi készítésű Rolex-szel.

Cody aztán így folytatta:

"Most talán nagyon kedvesen beszélek róla. Aztán lehet, hogy ő közben azon gondolkodik, hogy amikor visszatér, szét fog zúzni" folytatta Cody kayfabe-re váltva "Ha ez a helyzet, rendben van. Fel leszek rá készülve”

Majd végül kitért arra amit Roman elért az elmúlt időszakban:

„Nagyon kevesen mondhatják el magukról, hogy megváltoztatták az iparágat. Tíz embert tudok felsorolni az elmúlt harminc évben, akik megváltoztatták ezt a szakmát. Ő abszolút köztük van. Azt hiszem, ő tudta, hogy elmehet a stadionból, tudva, hogy a labda még mindig repül, és a WWE csak jól fog járni, ha nem még jobban. Nagyon várom Roman Reigns visszatérését."

 

Previous
Previous

Drew megerősítette a pletykákat.

Next
Next

Logan Paul válaszolt Ronda Rousey kritikáira.