Logan Paul válaszolt Ronda Rousey kritikáira.  

Logan testvére podcastjében válaszolt a korábbi MMA sztár által megfogalmazott kritikára.

Ronda azzal vádolta a WWE-t, hogy különleges elbánásban részesíti Logan Paul-t, akinek emiatt könnyű a dolga, és könnyű ilyen jól teljesítenie. Logan a testvére podcastjében szerepelt, amikor felmerült a kérdés, hogy mit gondol a Rousey által mondottakról.

"Arra törekszem, hogy ezt egy igazán érett álláspontból közelítsem meg, mert kedvelem Ronda Rousey-t. Amit az MMA-ban elért, az hihetetlen," mondta Logan Paul. "Azon nőttönk fel, ahogy karokat tör. Nagy tiszteletet érzek Ronda Rousey iránt. Minden alkalommal, amikor találkoztam vele, nagyon barátságos volt. Szóval amikor ezt mondja, nem úgy érzem, hogy személyes támadás lenne felém. Nem érzem, hogy ő rám akarna támadni. Úgy érzem, talán engem használ példaként, hogy kifejezze elégedetlenségét ahogy a WWE-bánt vele. De erről nem tudok nyilatkozni, mert nem tudom, hogyan bántak vele. Nem hiszem, hogy gyűlölne engem. Úgy gondolom, hogy talán elégedetlen a WWE-ben való szereplésével, de erről nem tudok igazán semmit.

"Ami biztos, az az, hogy ahogy dolgozom, az az idő és lehetőségek, amiket kaptam a mérkőzéseim minél jobbá tételére, az óriási. Mert úgy gondolom, hogy a WWE elismeri, hogy amikor jó mérkőzést produkálok, és a nézők reakciója is hatalmas. Ez minden egyes alkalommal meg fog történi amig szerepelek. Úgy gondolom, hogy bebizonyítottam azt hogy értékes vagyok, mind a ringen belül a birkózásban, mind azon kívül a mikrofonnal.”

Previous
Previous

Cody Rhodes gondolatai Roman Reigns-ről

Next
Next

Bryan Danielson: Soha nem vonulok vissza!