Bryan Danielson: Soha nem vonulok vissza!

Bryan Justin Barrassoval beszélgetett az AEW Dynasty PPV-je előtt.

Az amerikai sárkány több korábbi interjúban is kijelentette, hogy 2024 lesz az utolsó teljes év, amit birkózással tölt. Ehhez adott most további információt

„Miután nem fogok többé teljes időben birkózni ezért kicsit más lesz az egész. De hacsak nem történik velem valami, soha nem fogok visszavonulni. Ez lesz a legjobb eddigi munkám, őszintén nem tudom. De van abban valami egészen különleges, amikor kisebb közönség előtt kell birkózni, az olyan valami ami felé igazán szenvedélyes vagyok.”

Természetesen Bryan itt a független szervezetekre gondolt, mint kisebb közönség és nem a Dynamite hanyatló helyi néző közönségére.

Danielson kitért az Ospreay elleni meccsre is hiszen az interjú még a PPV előtt készült:

„Ez lesz a modern evolúciója a pankrációnak. Nagyon izgatott vagyok, hogy vele fogok birkózni. És mindezt egy olyan helyszínen, mint St. Luis, aminek igazi történelmi jelentősége van a pankrációban. Gondoljatok csak a  Wrestling at the Chase. (Szerkesztői megjegyzés az egyik legfontosabb történelmi TV műsor a pankráció történetében.) Alig várom már a show-t. Ez a legjobb esély arra hogy az eddigi karrier legjobb mérkőzését nyújtsam”

Previous
Previous

Logan Paul válaszolt Ronda Rousey kritikáira.  

Next
Next

Becky Lynch úgy hiszi, nem volt még tökéletes mérkőzése